Kezdőlap » Konferenciák és rendezvények » Pénzügyi csúcstalálkozó V.

 

 

Pénzügyi csúcstalálkozó V.

TÚL A KONVERGENCIÁN...
Kiigazítás alatt, reformok előtt

Dátum : 2007. március 2., péntek 09:00 - 16:30

Helyszín: Corinthia Grand Hotel Royal (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. )

A konferencia nyelve: magyar (angol szinkrontolmácsolással)


A konferencia a költségvetési kiigazítás makrogazdasági hatásait, a konvergenciaprogram realitását, a szerkezeti reformok közül pedig az egészségügy átalakításának kritikus területeit értékelte.

A rendezvény vezető előadói ismét Bokros Lajos és Stumpf István voltak. A konferencia szakmai szervezői és moderátorai Czakó Borbála és Gáspár Pál.  A csúcstalálkozón részt vett Veres János jelenlegi, Draskovics Tibor, Kupa Mihály és Varga Mihály korábbi pénzügyminiszterek, Horváth Ágnes egészségügyi államtitkár és Gógl Árpád volt egészségügyi miniszter. A monetáris politika szaktekintélyei Király Júlia, Bod Péter Ákos, Hamecz István és Karvalits Ferenc kerekasztal-beszélgetés keretében emelték a konferencia színvonalát. A pénzügyi csúcstalálkozón további előadásokat tartottak vezető közgazdászok, egészségügyi szakértők, többek között Orosz Éva, Holló Imre, Varró László, Vojnits Tamás, Hamecz István és Urbán László.

A konferencia célja a konvergencia folyamatának alakulásáról tartott szakmai vita folytatása, a költségvetési kiigazítás hatásairól, illetve a már megindult (elsősorban egészségügyi) és az ország előtt álló reformokról tartott párbeszéd volt.

Program »  

Prezentációk:

További információkért kérjük keresse Borkó Tamást a 248-1160/108-as telefonszámon vagy e-mailben a tborko@icegec.hu címen.

 

Gyémántszponzorok:

 

Médiaszponzorok: